Tentoonstelling Mini-Wheels

Unieke schitterende stukjes precisiewerk op tentoonstelling modelbouwclub Mini-Wheels.

Gisteren zondag 22 februari, konden liefhebbers van modelbouwen, hun hartje ophalen in OC De Schouw in Lichtervelde, want daar pakte modelbouwclub ‘Mini-Wheels’ uit met haar derde editie van hun modelbouwtentoonstelling.

Er kwam behoorlijk wat volk opdagen en we zagen er unieke schitterende stukken, waar veel geduld en uren precisiewerk aan te pas kwam om een enig wondermooi collectiestuk af te leveren. Mini-Wheels is een modelbouwvereniging die gevestigd is in Lichtervelde in OC De Schouw.

Het is een vereniging voor iedere modelbouwer ongeacht leeftijd, achtergrond, opleiding of interesse. Elk model ongeacht schaal, type, soort, burger of militair kan worden gebouwd. En ook de jeugd is er goed vertegenwoordigd en meer dan welkom want zij vormen de toekomst van de modelbouwclub. Elke tweede zondag van de maand wordt er vergaderd tussen 9 en 12 uur in OC De Schouw. Wil je lid worden of wens je meer informatie, neem dan gerust contact op met voorzitter Benny Stevens op het nummer 0477 44 44 98. Mailen kan ook naar stevensbenny@skynet.be

LOGO_NB_Nieuwsblad_breed

 

Geef een reactie