Over

Wie zijn wij?

Onze LedenMINI-WHEELS is een modelbouwvereniging uit Lichtervelde, midden West-Vlaanderen. Een vereniging voor iedere modelbouwer ongeacht leeftijd, achtergrond, opleiding of interesse!

Wat bouwen wij?

Elk model ongeacht schaal, type, soort, burger of militair kan worden gebouwd. Persoonlijke voorkeuren van de leden worden door alle leden zonder enige opmerking of kritiek binnen de club aanvaard. In vriendschappelijk verband bouwen en van elkaar leren is de basis van de club, zonder onderlinge concurrentie of jaloezie. Nieuwe leden zijn steeds welkom. De jeugd is goed vertegenwoordigd en meer dan welkom want zij vormen de toekomst van de modelbouwclub.

Wat kan je nog als lid?

Leden van MINI-WHEELS mogen steeds de foto’s van hun modellen mailen, we plaatsen ze er graag bij. Je kan als lid ook zelf bijdragen aan deze site en artikels schrijven over jouw creaties. Contacteer hiervoor het bestuur.

Waar ontmoeten we elkaar?

Maandelijks wordt er vergaderd in zaal OC De Schouw te Lichtervelde. Steeds proberen alle leden aanwezig te zijn en wordt er veel gebouwd en gedemonstreerd in een korte tijd. De plaats om bouwproblemen en dergelijke op te lossen. Voor wie graag op een tentoonstelling aanwezig is, MINI-WHEELS organiseert jaarlijks een beurs die steeds meer populariteit kent.

de_schouw_groot